donderdag 25 en vrijdag 26 mei 2023 Engelstalig
donderdag 8 en vrijdag 9 juni 2023 

In verbinding met jezelf
Gun jezelf twee dagen van onbevangen schrijven. Waar je ook bent, je kunt vanaf iedere plek meedoen met de online Harttaal training. Ervaar hoe je alles wat er in je leven speelt zelf onderzoekt, zonder hulp van anderen. Al schrijvend kom je meer en meer in verbinding met jezelf. Het enige wat je hoeft te doen is luisteren.

Gebruik deze dagen om na te denken over alle vragen en onderwerpen die al een tijdje door je hoofd spelen. De training bestaat uit een ochtend- en een middagsessie, zodat je tussendoor ook tijd hebt om te lunchen.

We beginnen na een korte introductie van Wies meteen met schrijven. Aan de hand van wat je schrijft ontvang je aanwijzingen die je stimuleren om verder te schrijven. En natuurlijk is er ook alle ruimte om vragen te stellen.

Zowel nieuwe als meer ervaren Harttaalschrijvers kunnen zich opgeven.

Tijd: 10.00 – 12.30 en 14.00 tot 16.00 via Zoom. De link ontvang je na bevestiging van je deelname automatisch, je hoeft er alleen op te klikken.

Tarief: € 220,- (excl. 21% btw), inclusief Harttaalmap met aanwijzingen die je per post ontvangt.

Interesse? Stuur je bericht naar: wies@harttaal.nl 

Voor de lessen ontvang je een Zoomlink (je hoeft zelf geen Zoom te hebben om deel te nemen).