Tweedaagse Harttaal online training

25 en 26 mei 2023 Engelstalig

8 en 9 juni 2023

Gebruik deze dagen om na te denken over alle vragen en onderwerpen die al een tijdje door je hoofd spelen. De training bestaat uit een ochtend- en een middagsessie, zodat je tussendoor ook tijd hebt om te lunchen.

We beginnen na een korte introductie van Wies meteen met schrijven. Aan de hand van wat je schrijft ontvang je aanwijzingen die je stimuleren om verder te schrijven. En natuurlijk is er ook alle ruimte om vragen te stellen.

Zowel nieuwe als meer ervaren Harttaalschrijvers kunnen zich opgeven.

Tijd: 10.00 – 12.30 en 14.00 tot 16.00 via Zoom. De link ontvang je na bevestiging van je deelname automatisch, je hoeft er alleen op te klikken.

Tarief: € 220,- (excl. 21% btw), inclusief Harttaalmap met aanwijzingen die je per post ontvangt.

Interesse? Stuur je bericht naar: wies@harttaal.nl 

Voor de lessen ontvang je een Zoomlink (je hoeft zelf geen Zoom te hebben om deel te nemen).

Tarieven


Overige Workshops  • “Wies, bedankt voor deze dagen. Nu kan ik weer een beetje zien wat ik lange tijd niet zag. Heel inspirerend wat je allemaal hebt verteld.” Ellen Sluiter-Horsselenberg, Graphic Design & Ilustration

  • “Harttaal helpt mij te reflecteren op gebeurtenissen in mijn leven en dingen die mij raken. Het heeft mij geholpen mijn eigen schrijversstem te ontdekken. Ik zet het ook vaak in als ik iets wil overbrengen aan anderen. Of het nu een speech is, een mail  of gewoon een privé stukje, door Harttaal kan ik altijd de juiste woorden vinden.” Claudia Prins, kazernemanager sector Brandweerzorg, adviseur gevaarlijke stoffen en Safety Officer.

  • “Het heeft me een impuls gegeven om door te gaan met schrijven. Even een dag van verstilling, naar binnen gaan en genieten van het schrijfproces. Fijn hoe intens Wies luisterde naar mijn teksten en zo kon teruggeven welke stemmen en verhalen zij hoorde. Er zit genoeg schrijfmateriaal in mij.” Yvonne Heus, onderwijsadviseur en coach

  • “Met  ‘harttaal’ leer  je als schrijver om je eigen authentieke schrijversstem te vinden. Zeer waardevol en diepgaand!
    Dank Wies voor deze hartverwarmende methode die je uit Amerika haalde. Het gaat mij zeker helpen bij het schrijven van mijn BOEK.”
    Wiepke de Heij Organisatieadviseur en trainer