Volgende serie start donderdag 25 april

Wil je meer uit je schrijven halen? Doe dan rustig vanuit je eigen huis mee met deze training. Je schrijft zelf minimaal drie  keer per week thuis volgens de schrijfformule die tijdens de eerste sessie of bij een eerdere training bij Harttaal hebt geleerd. Voor de tweede sessie kies je één Write waarvan je een getikte versie naar Wies stuurt. Iedere keer als we elkaar online spreken, ontvang je aanwijzingen en wordt er ook weer meer verteld over de methode. Natuurlijk is er alle ruimte om vragen te stellen.

Tarief voor deelname groep: €225,- (exclusief 21% btw)

donderdag 25 april, 16 en 30 mei, 6, 20 en 27 juni 2024

Tijd: 16.00 – 18.00u

Bedrijven en onderwijsinstellingen kunnen Harttaal trainingen vergoeden als onderdeel van trajecten die vallen onder persoonlijke ontwikkeling (bijvoorbeeld onder de naam: reflectie als tool).

Je kunt je hier aanmelden

Voor de lessen ontvang je een Zoomlink (je hoeft zelf geen Zoom te hebben om deel te nemen).


Overige Workshops  • “Jouw enthousiasme over de practice, de manier waarop je ons kennis hebt laten maken met Proprioceptive Writing en de wijze waarop je ons gehost en (be)geleid hebt waren helemaal passend en erg fijn. Ik heb ontdekt dat ik in mijn leven verhalen tegen mijzelf heb verteld, die bij nader inzien (luisteren) een andere kleur en betekenis hebben en dat er meer verhalen achter mijn verhalen zitten. Hoe mooi is dat. En bovendien erg helpend. Lenneke Aalbers, Werk&Advies

  • “Mijn Writes maken tastbaar wie ik ben, wat ik wens, waarover ik droom en geven mij houvast om door te gaan met wat ik belangrijk vind in het leven.” Mary Smits-van Osch, Life Coach en gecertificeerd financieel planner.

  • “Wies, bedankt voor deze dagen. Nu kan ik weer een beetje zien wat ik lange tijd niet zag. Heel inspirerend wat je allemaal hebt verteld.” Ellen Sluiter-Horsselenberg, Graphic Design & Ilustration

  • “Harttaal helpt mij te reflecteren op gebeurtenissen in mijn leven en dingen die mij raken. Het heeft mij geholpen mijn eigen schrijversstem te ontdekken. Ik zet het ook vaak in als ik iets wil overbrengen aan anderen. Of het nu een speech is, een mail  of gewoon een privé stukje, door Harttaal kan ik altijd de juiste woorden vinden.” Claudia Prins, kazernemanager sector Brandweerzorg, adviseur gevaarlijke stoffen en Safety Officer.

  • “Het heeft me een impuls gegeven om door te gaan met schrijven. Even een dag van verstilling, naar binnen gaan en genieten van het schrijfproces. Fijn hoe intens Wies luisterde naar mijn teksten en zo kon teruggeven welke stemmen en verhalen zij hoorde. Er zit genoeg schrijfmateriaal in mij.” Yvonne Heus, onderwijsadviseur en coach

  • “Met  ‘harttaal’ leer  je als schrijver om je eigen authentieke schrijversstem te vinden. Zeer waardevol en diepgaand!
    Dank Wies voor deze hartverwarmende methode die je uit Amerika haalde. Het gaat mij zeker helpen bij het schrijven van mijn BOEK.”
    Wiepke de Heij Organisatieadviseur en trainer