Onderzoek wat Harttaal voor jou betekent

In een serie van 5 weken raak je vertrouwd met de basis van Harttaal.

Start van de trainingen:

5 donderdagmiddag sessies:

8 april van 14.00 – 16.30 en 15, 29 april, 6 mei, 13 mei 14.00 (max. 2 uur)

Tijdens deze training leer je de basis van Harttaal. Je hoeft er geen ervaren schrijver voor te zijn (al hebben die er ook veel aan). Als je je vast in wil lezen (hoeft niet), dan is het boek Writing the Mind Alive van Linda Trichter Metcalf zeker een aanrader. Mocht je liever in het Nederlands lezen, dan is er de mini-cursus Harttaal die Wies voor het blad Flow schreef.

Voor de lessen ontvang je een Zoomlink (je hoeft zelf geen Zoom te hebben om deel te nemen).

Wil je meer weten of je opgeven stuur een e-mail naar wies@harttaal.nl of neem contact op met Wies: 06-51802116.

Tarieven


Overige Workshops  • “Wies, bedankt voor deze dagen. Nu kan ik weer een beetje zien wat ik lange tijd niet zag. Heel inspirerend wat je allemaal hebt verteld.” Ellen Sluiter-Horsselenberg, Graphic Design & Ilustration

  • “Harttaal helpt mij te reflecteren op gebeurtenissen in mijn leven en dingen die mij raken. Het heeft mij geholpen mijn eigen schrijversstem te ontdekken. Ik zet het ook vaak in als ik iets wil overbrengen aan anderen. Of het nu een speech is, een mail  of gewoon een privé stukje, door Harttaal kan ik altijd de juiste woorden vinden.” Claudia Prins, kazernemanager sector Brandweerzorg, adviseur gevaarlijke stoffen en Safety Officer.

  • “Het heeft me een impuls gegeven om door te gaan met schrijven. Even een dag van verstilling, naar binnen gaan en genieten van het schrijfproces. Fijn hoe intens Wies luisterde naar mijn teksten en zo kon teruggeven welke stemmen en verhalen zij hoorde. Er zit genoeg schrijfmateriaal in mij.” Yvonne Heus, onderwijsadviseur en coach

  • “Met  ‘harttaal’ leer  je als schrijver om je eigen authentieke schrijversstem te vinden. Zeer waardevol en diepgaand!
    Dank Wies voor deze hartverwarmende methode die je uit Amerika haalde. Het gaat mij zeker helpen bij het schrijven van mijn BOEK.”
    Wiepke de Heij Organisatieadviseur en trainer