Onderzoek wat Harttaal voor jou betekent

Leer in een serie van 6 weken de basis van schrijven met Harttaal.

Start van deze training:  dinsdag 29 september 2020 om 17.00u.

Tijdens de Harttaal training van zes weken onderzoek je door middel van schrijven je bewustzijn. Het kan helpen om voor aanvang het boek Writing the Mind Alive van Linda Trichter Metcalf te lezen. Mocht je het lastig vinden om in het Engels te lezen, dan is er de mini-cursus Harttaal die Wies voor het blad Flow schreef.

Je schrijft volgens de Harttaal methode een aantal keren per week en stuurt Wies wekelijks een getikte versie van één Write. Vervolgens is er één keer per week les via Zoom (je hoeft zelf geen Zoom te hebben om deel te nemen).

Je kunt dit 1-op-1 doen – tijd en frequentie op maat – of in een groep. Wil je meer weten of je opgeven stuur een e-mail naar wies@harttaal.nl of neem contact op met Wies: 06-51802116.

Tarieven


Overige Workshops  • “Wies, bedankt voor deze dagen. Nu kan ik weer een beetje zien wat ik lange tijd niet zag. Heel inspirerend wat je allemaal hebt verteld.” Ellen Sluiter-Horsselenberg, Graphic Design & Ilustration

  • “Harttaal helpt mij te reflecteren op gebeurtenissen in mijn leven en dingen die mij raken. Het heeft mij geholpen mijn eigen schrijversstem te ontdekken. Ik zet het ook vaak in als ik iets wil overbrengen aan anderen. Of het nu een speech is, een mail  of gewoon een privé stukje, door Harttaal kan ik altijd de juiste woorden vinden.” Claudia Prins, kazernemanager sector Brandweerzorg, adviseur gevaarlijke stoffen en Safety Officer.

  • “Het heeft me een impuls gegeven om door te gaan met schrijven. Even een dag van verstilling, naar binnen gaan en genieten van het schrijfproces. Fijn hoe intens Wies luisterde naar mijn teksten en zo kon teruggeven welke stemmen en verhalen zij hoorde. Er zit genoeg schrijfmateriaal in mij.” Yvonne Heus, onderwijsadviseur en coach

  • “Met  ‘harttaal’ leer  je als schrijver om je eigen authentieke schrijversstem te vinden. Zeer waardevol en diepgaand!
    Dank Wies voor deze hartverwarmende methode die je uit Amerika haalde. Het gaat mij zeker helpen bij het schrijven van mijn BOEK.”
    Wiepke de Heij Organisatieadviseur en trainer

  • “Ben zo gaar als een klontje nu maar ook heel opgetogen en voldaan. Ik vond het heel fijn bij Harttaal. Dank je voor de mooie dag!”  Nynke Schiphof Freelance Trainer NT2/Dutch as a foreign language