Peace of mind is an inside job (Anne Lamont)

donderdag 13 april 2023
vrijdag 19 mei, 2023
donderdag 15 juni 2023

Schrijven met Harttaal brengt je het meest als je het regelmatig kunt doen. Vooral als je met een specifieke vraag rondloopt helpt het om er 25 minuten per dag aan te besteden. Maar juist die tijd en de rust ervoor vinden blijkt soms een uitdaging. Daarom zijn er de Harttaal Schrijfdagen. Zodat je in het gezelschap van andere Harttaal schrijvers die je misschien al eerder ontmoette, in alle rust Writes kunt doen.

Iedere gedachte die je ontvangt is goed en wordt opgeschreven. Ook als het iets is waarvan jij denkt dat je de enige bent die ermee rondloopt, laat dat je nergens van weerhouden. Activeer in jezelf een aangeboren vermogen om zonder oordeel te luisteren. Op die manier krijg je de kans oude gedachtes en gevoelens te ontdekken die je in de weg zitten en kun je nieuwe inzichten omarmen.

Tijdens deze dag doe je meerdere Writes. Ik geef je aanwijzingen, zodat je nog meer uit je schrijven kunt halen. Ook zul je ervaren hoe het luisteren naar Writes van anderen je leven verrijkt.

De dag is bestemd voor wie al eerder een online Harttaal training of Harttaal Driedaagse heeft gevolgd.

Waar: Hamerstraat 32, 1021 JW Amsterdam Noord

Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Tarief: € 120,- (excl.btw) (incl. alles wat je nodig hebt om te schrijven, koffie, thee en uitgebreide lunch)

Meld je aan of stuur een e-mail voor meer informatie naar: wies@harttaal.nl of bel Wies, zij vertelt je graag meer over Harttaal: 06-51802116