Geef jezelf een mini schrijfvakantie
20, 21 en 22 april 2023 (nog paar plekken vrij)
11, 12 en 13 mei, Engelstalig
22, 23 en 24 juni 2023

In Amerika noemen ze het een immersion, een onderdompeling. Drie dagen lang ben je uitsluitend bezig met jezelf. De gedachten die jou bezighouden. De ervaringen die je gemaakt hebben tot wie je nu bent. Heb je het waanzinnig druk en nauwelijks tijd voor jezelf? Of vind je het lastig om over bepaalde dingen die je mee hebt gemaakt te praten? Het papier is geduldig.

Je schrijft bij Harttaal op een manier die je weer in verbinding brengt met jezelf, jouw gedachten en gevoelens. Vertrouwen hebben in jezelf komt voort uit jezelf goed kennen. Regelmatig schrijven zorgt voor een mentale, emotionele en spirituele groei. Door drie dagen lang uitsluitend op te schrijven wat je vanbinnen hoort, geef je een boost aan die groei.

Mocht je het geen probleem vinden om in het Engels te lezen dan raad ik zeker aan  Writing the Mind Alive van Professor Linda Trichter Metcalf te lezen. Maar ook zonder deze voorbereiding kun je zonder problemen met de Harttaal Driedaagse meedoen.

Ook ervaren Harttaalschrijvers komen naar deze Driedaagse om weer opnieuw te ervaren hoe stimulerend het werkt om in het gezelschap van anderen Writes te doen.

Waar: Hamerstraat 32, 1021 JW Amsterdam Noord

Tijd: 10.00 – 16.00 uur (incl. koffie, thee, lunch en alles wat je nodig hebt om te schrijven)

Tarief: € 495,- (excl. 21% btw) inclusief uitgebreide vegetarische lunch, koffie, thee en alles wat je nodig hebt om te schrijven.

Onderwijsinstellingen en bedrijven kunnen Harttaal trainingen vergoeden als onderdeel van trajecten die vallen onder persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld: ‘reflectie als tool’.

 


Meld je aan of stuur een e-mail voor meer informatie naar: wies@harttaal.nl of bel Wies, zij vertelt je graag alles over Harttaal: +31-651802116