Drie dagen achterelkaar word je ondergedompeld in een fascinerende vorm van schrijven die, als je er eenmaal inzit, volkomen vanzelf gaat. Je schrijft jezelf naar inzichten, nieuwe perspectieven en antwoorden, zoals je dat misschien weleens hebt ervaren tijdens een retraite of waardevolle coaching sessie. Iedereen kan meedoen, je hebt er geen speciale vooropleiding voor nodig en schrijven hoeft ook niet jouw ding te zijn. Wil je weten of deze vorm van schrijven bij jou past? Neem dan contact met mij op, zodat we samen kunnen kijken op welke manier het jouw leven kan verrijken.

Bij Harttaal ontvang je gedachten van moment op moment. Als je op die manier voor jezelf aanwezig bent, is je aandacht nooit verdeeld. Je kunt je nieuwe antwoorden voorstellen zonder dat je er meteen iets mee hoeft te doen. Je kunt jezelf toestaan emoties te uiten zonder dat je daarmee anderen kwetst of je schuldig voelt. En omdat je dit allemaal alleen doet, schrijvend aan een tafel, ontwikkel je vertrouwen in je aangeboren intelligentie en in de manier waarop jouw geest werkt. 

Tijdens de Harttaal Driedaagse* ga je zelf veel schrijven en ontvang je persoonlijke aanwijzingen van Wies om je vaardigheid met Harttaal verder uit te breiden. Om mee te doen heb je geen specifieke vooropleiding nodig.

Na deze drie dagen zul je merken dat je je bewuster bent van wat je denkt. Je realiseert je beter dat je een keuze hebt. Je hoeft je niet met iedere gedachte te identificeren, want jij bent de denker die het roer in handen heeft. 

* Ook ervaren Harttaalschrijvers kunnen zich aanmelden.

Aanmelden

donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2024

Waar: Hamerstraat 32, 1021 JW Amsterdam Noord

Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Tarief: € 495,- excl. 21% btw, inclusief uitgebreide vegetarische lunch, koffie, thee en alles wat je nodig hebt om te schrijven. Onderwijsinstellingen en bedrijven kunnen je training vergoeden als onderdeel van trajecten die vallen onder persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld: ‘reflectie als tool’.