LAATSTE KANS

Donderdag 10 november 2022

Nog eentje dit jaar. Dus gebruik de herfst om naar binnen te keren en geef jezelf een dag schrijven cadeau. Dit is het ideale moment om alles wat er de afgelopen maanden is gebeurd te verwerken en de ervaringen die je hebt opgedaan verder te onderzoeken.

Door het hardop voorlezen van een Write in een groep versterk je de stem die je op papier hebt gezet. Je ontvangt nog meer informatie van jezelf die je begrip van het verhaal dat je net hebt opgeschreven volkomen kan veranderen.

Tijdens de schrijfdag ga je natuurlijk vooral Writes doen. Wies geeft persoonlijke aanwijzingen en helpt je om de vraag “Wat bedoel ik met … ?” zo gericht mogelijk toe te passen. Ook zul je weer merken dat niet alleen het schrijven, maar ook het horen van de Writes van anderen jouw bewustzijn vergroot.

Deze dag is bestemd voor wie al eerder Harttaal heeft gedaan.

Waar: Hamerstraat 32, 1021 JW Amsterdam Noord

Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Tarief: € 120,- (excl. 21 % btw) (incl. alles wat je nodig hebt om te schrijven, koffie, thee en uitgebreide lunch)

Meld je aan of stuur een e-mail voor meer informatie naar: wies@harttaal.nl of stuur Wies een bericht: 06-51802116