Vrijdag 24 februari 2023

Donderdag 13 april 2023

Je vertelt jezelf verhalen. Verhalen over wat er met je gebeurde toen je klein was, over verloren liefdes, rampzalige familieleden. Op die manier wil je begrijpen wat je overkomt. Door jouw verhalen op te schrijven en jezelf vragen te stellen, ga je reflecteren. Er kan een nieuw perspectief ontstaan. Je bewustzijn groeit. Je verbindt het oude verhaal met nieuwe inzichten. Dus steek die kaars weer aan. Zorg dat je 25 minuten niet wordt gestoord en focus. Je hebt er niemand bij nodig alleen jezelf.

Tijdens de schrijfdag doe je zoveel mogelijk Writes. Wies geeft je persoonlijke aanwijzingen en helpt je om die belangrijke vraag “Wat bedoel ik met … ?” zo toe te passen dat je zoveel mogelijk waardevolle informatie uit jezelf haalt. Informatie die je nodig hebt om jezelf nog beter te kennen. Je zult ook weer merken wat een voorrecht het is om naar de Writes van anderen te mogen luisteren. Het leidt vaak tot een gevoel van herkenning. Niet dat we allemaal hetzelfde meemaken, maar ons lijden en zoeken naar geluk is universeel.

Deze dag is bestemd voor wie al eerder Harttaal heeft gedaan.

Waar: Hamerstraat 32, 1021 JW Amsterdam Noord

Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Tarief: € 120,- (excl. 21 % btw) (incl. alles wat je nodig hebt om te schrijven, koffie, thee en uitgebreide lunch)

Meld je aan of stuur een e-mail voor meer informatie naar: wies@harttaal.nl of stuur Wies een bericht: 06-51802116