met 5 online sessies in een kleine groep
start: donderdag 8 april 2021
of kies voor:
3 online sessies 1-op-1

Je ontdekt het pas als je begint met schrijven. Dat er zoveel is om over na te denken. Dat je nooit uitgeschreven raakt over jouw leven en het leven. Als je twijfelt over wat bij jou zou passen  1-op-1 begeleiding of een groep, dan kun je dat altijd op het laatste moment beslissen tijdens het eerste intake gesprek.

In de online sessies leer je de basis van Harttaal. Wies legt een aantal eenvoudige regels uit en vervolgens kun je meteen beginnen met schrijven. Bij deze vorm van schrijven gaat het niet om presteren. Het draait niet om ‘goed’ of ‘fout’ zoals we dat allemaal ooit geleerd hebben. Alles wat jij denkt en voelt kan in de veilige omgeving van jouw schrijven onderzocht worden.

Tijd: Datum voor de groepssessie is donderdag 8 april om 14.00 tot 16.30u. De vier volgende sessies zijn op donderdag 15, 29 april, en 6 mei 14.00u (maximale duur 2 uur). Bij 1-op-1 serie datum en tijdstip in overleg.

Datum intake gesprek in overleg. (bij de prijs inbegrepen)

Tarief: € 315,- (excl. 21% btw) per 5 sessies of 3 sessies 1-op-1. Liever 4 sessies dan is het € 400,- (excl. 21% btw) voor 1-op-1 sessies.

Graag voor meer informatie en/of om je op te geven een bericht sturen naar: wies@harttaal.nl