6, 7 en 8 oktober 2022 
HARTTAAL DRIEDAAGSE 

Schrijf jezelf naar een antwoord

Als je ergens mee zit heb je vaak de neiging er iedere keer opnieuw over te gaan denken. Waarom is het zo gelopen? Hoe kan het dat mij dit overkomt? Onze geest is altijd opzoek naar een ‘waarom’ en een pasklaar antwoord. Het is een hele kunst als je die gedachtenstroom tot rust kunt laten komen. Als je opschrijft wat je hoort, lukt dat. Dan staat het opeens op papier en kun je er vragen over stellen. Aan jezelf. Je komt meer te weten, niet allen over dat ene waar je niet uitkomt, maar over alles wat zich in jouw leven heeft afgespeeld. 

Tijdens de Harttaal Driedaagse gaat het alleen over jou. Over jouw gedachten. Je zult ontdekken hoe deze manier van schrijven niet alleen je creativiteit stimuleert en je focus verterkt, maar vooral ook hoe bepalend gedachten kunnen zijn voor hoe jij je voelt.

Je gaat zelf veel schrijven en ontvangt persoonlijke aanwijzingen om je vaardigheid met Harttaal verder uit te breiden. Om mee te doen heb je geen specifieke vooropleiding nodig, alleen de bereidheid om naar jezelf te luisteren en vragen te stellen.

Na deze drie dagen zul je merken dat je je bewuster bent van je gedachten. Je realiseert je beter dat je een keuze hebt. Je hoeft je niet met iedere gedachte te identificeren, want jij bent de denker die het roer in handen heeft. Zo versterk je het vertrouwen in jezelf.

*Voor de Harttaal Driedaagse kunnen zowel bestaande als nieuwe Harttaal schrijvers zich opgeven.

donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober 2022

Waar: Hamerstraat 32, 1021 JW Amsterdam Noord

Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Tarief: € 495,- excl. 21% btw, inclusief uitgebreide lunch, koffie, thee en alles wat je nodig hebt om te schrijven. Onderwijsinstellingen en bedrijven kunnen je training vergoeden als onderdeel van trajecten die vallen onder persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld: ‘reflectie als tool’.


Meld je aan of stuur een e-mail voor meer informatie naar: wies@harttaal.nl of bel Wies: 06-51802116 (spreek vooral een bericht in).