vrijdag 30 september 2022
donderdag 10 november 2022

Het werkt bevrijdend

Iedere Harttaalschrijver weet hoe bevrijdend het kan zijn als je de druk om te presteren niet meer voelt, omdat het bij deze vorm van schrijven niet over ‘goed of fout’ gaat. Terwijl dat een manier van denken is die we al jong leren. Als het niet goed was ging er een grote rode streep doorheen.

Zo ontwikkelt zich in ons een kritische stem. Niet anderen, maar wijzelf zijn vaak onze ergste criticus. Dat loslaten klinkt makkelijker dan het is, maar als je bij Harttaal bent, zul je merken dat het vanzelf gaat. Zolang je maar bereid bent om naarbinnen te keren, zodat je kan horen wat er werkelijk in je hoofd omgaat. Er is geen afleiding van buitenaf, alleen die paar regels die je al eerder hebt toegepast.

De regelmaat waarmee je schrijft is één van de geheimen van Harttaal. Hoe vaker het lukt om je eigen gedachten te horen, des te meer je in staat bent om jezelf te bevrijden van de dingen waar je niet gelukkig van wordt. Dat kan heel goed thuis, in je eentje, maar de ervaring leert dat het schrijven in een groep stimulerend werkt voor je eigen denken. 

Tijdens de schrijfdag geeft Wies aanwijzingen, zodat je nog meer uit je schrijven kunt halen. En je krijgt de laatste updates over de theorie achter Harttaal. De dag is bestemd voor wie al eerder een online Harttaal training, 1-op1 sessie of Harttaal Driedaagse heeft gevolgd.

Waar: Hamerstraat 32, 1021 JW Amsterdam Noord

Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Tarief: € 120,- (excl. 21 % btw) (incl. alles wat je nodig hebt om te schrijven, koffie, thee en uitgebreide lunch)

Meld je aan of stuur een e-mail voor meer informatie naar: wies@harttaal.nl of stuur Wies een bericht: 06-51802116