Tijd voor jezelf*

In all rust schrijven op een manier die het vertrouwen in jezelf versterkt. Alles wat er in je leven gebeurt of is gebeurd kan op papier komen. Het geeft je de mogelijkheid om er op een nieuwe manier naar te kijken.

Heb je iets meegemaakt waar je moeilijk over kunt praten? Heb je het zo druk dat je voortdurend verlangt naar tijd voor jezelf? Of wil je nu eindelijk beginnen met het schrijven van een boek? Bij Harttaal kun je op iedere vraag die er in je leven speelt verder ingaan, zonder de druk dat je een goed of kloppend verhaal moet schrijven.

Tijdens de Harttaal Driedaagse gaat het alleen over jou. Over jouw gedachten. Je zult ontdekken hoe deze manier van schrijven niet alleen je creativiteit stimuleert en je focus verterkt, maar vooral ook hoe bepalend gedachten kunnen zijn voor hoe jij je voelt.

Je gaat zelf veel schrijven en ontvangt persoonlijke aanwijzingen om je vaardigheid met Harttaal verder uit te breiden. Om mee te doen heb je geen specifieke vooropleiding nodig, alleen de bereidheid om naar jezelf te luisteren en vragen te stellen.

Na deze drie dagen zul je merken dat je je bewuster bent van je gedachten. Je krijgt waarschijnlijk nog meer door dat je een keuze hebt. Je hoeft je niet met iedere gedachte te identificeren, want jij bent de denker die het roer in handen heeft. Zo versterk je het vertrouwen in jezelf.

*Voor de Harttaal Driedaagse kunnen zowel bestaande als nieuwe Harttaal schrijvers zich opgeven.

donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober 2022

Waar: Hamerstraat 32, 1021 JW Amsterdam Noord

Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Tarief: € 315,- excl. 21% btw, inclusief uitgebreide vegetarische lunch, koffie, thee en alles wat je nodig hebt om te schrijven. (Onderwijsinstellingen en bedrijven kunnen je training vergoeden als onderdeel van trajecten die vallen onder persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld: ‘reflectie als tool’.)


Meld je aan of stuur een e-mail voor meer informatie naar: wies@harttaal.nl of bel Wies: 06-51802116 (spreek vooral een bericht in).