Kom weer Writes doen

De regelmaat waarmee je schrijft is een van de geheimen van Harttaal. Hoe vaker het lukt om je eigen gedachten te horen, des te meer je in staat bent om jezelf te bevrijden van de dingen waar je niet gelukkig van wordt. Dat kan heel goed thuis, in je eentje, maar de ervaring leert dat het schrijven in een groep stimulerend werkt voor je eigen denken. Dus kom op 24 juni weer naar Harttaal om de hele dag Writes te doen.

Wies geeft aanwijzingen, zodat je nog meer uit je schrijven kunt halen. En je krijgt de laatste updates over de theorie achter Harttaal. De dag is bestemd voor wie al eerder een online Harttaal training, 1-op1 sessie of Harttaal Driedaagse heeft gevolgd..

Waar: Hamerstraat 32, 1021 JW Amsterdam Noord

Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Tarief: € 120,- (excl. 21 % btw) (incl. alles wat je nodig hebt om te schrijven, koffie, thee en uitgebreide lunch)

Meld je aan of stuur een e-mail voor meer informatie naar: wies@harttaal.nl of stuur Wies een bericht: 06-51802116