Door je drie dagen lang onder te dompelen in het schrijven, krijg je de kans om alles wat je bezighoudt te overdenken. Heb je iets meegemaakt waar je moeilijk over kunt praten? Of is je leven zo vol dat je soms vergeet weet wat nou werkelijk belangrijk is. Het is zo’n bevrijding om de verhalen wie wij onszelf vertellen over het leven op te schrijven waardoor er zomaar een nieuw perspectief kan ontstaan.

Tijdens de Harttaal Driedaagse legt Wies de methode uitgebreid uit, ga je zelf veel schrijven en ontvang je persoonlijke feedback. Om mee te doen heb je geen specifieke vooropleiding nodig, alleen de bereidheid om naar jezelf te luisteren en vragen te stellen.

Na deze drie dagen zul je merken dat je op een andere manier begint te denken. Je wordt je bewuster van je gedachten. Je ontdekt dat je een keuze hebt. Je hoeft je niet met iedere gedachte te identificeren, want jij bent de denker die het roer in handen heeft. Zo versterk je het vertrouwen in jezelf en kom je steeds dichter bij degene die je het liefst wil zijn.

donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 november 2021

Waar: Hamerstraat 32, 1021 JW Amsterdam Noord

Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Tarief: € 315,- excl. 21% btw, inclusief uitgebreide vegetarische lunch, koffie, thee en alles wat je nodig hebt om te schrijven. (Onderwijsinstellingen en bedrijven kunnen je training vergoeden als onderdeel van trajecten die vallen onder persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld: ‘reflectie als tool’.)


Meld je aan of stuur een e-mail voor meer informatie naar: wies@harttaal.nl of bel Wies: 06-51802116 (spreek vooral een bericht in, dan belt Wies snel terug).