DE ONLINE HARTTAAL TWEEDAAGSE: 27 en 28 oktober
2021

Gun jezelf twee dagen van onbevangen schrijven.  Sta open voor waar jij op dit moment het meest naar verlangt. Ervaar hoe je alles wat er in je leven speelt zelf kunt onderzoeken, zonder hulp van anderen. Waar je ook bent, je kunt vanaf iedere plek meedoen met de online Harttaal training. Het enige wat je nodig hebt is een tafel om aan te schrijven.

We beginnen na een korte introductie van Wies meteen met schrijven. Aan de hand van wat je schrijft ontvang je aanwijzingen die je stimuleren om verder te schrijven. En natuurlijk is er ook alle ruimte om vragen te stellen.

Na aanmelding ontvang je per post de Harttaalmap met daarin al de informatie die je nodig hebt om mee te kunnen doen.

De training bestaat uit een ochtend- en een middagsessie, zodat je tussendoor ook tijd hebt om te lunchen of even naar buiten te gaan om je hoofd wat lucht te geven.

Zowel nieuwe als meer ervaren Harttaal schrijvers kunnen met de tweedaagse meedoen.

woensdag 27 en donderdag 28 oktober 2021

Tijd: ochtend: 10.00 – 12.30 middag: 14.00 tot 16.00 via Zoom. De link ontvang je na bevestiging van je deelname automatisch, je hoeft er alleen op te klikken.

Tarief: € 187,- (excl. 21% btw), inclusief Harttaalmap met aanwijzingen die je per post ontvangt. (Onderwijsinstellingen en bedrijven kunnen je training vergoeden als onderdeel van trajecten die vallen onder persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld: ‘reflectie als tool’.)

Interesse? Stuur een bericht naar: wies@harttaal.nl