DE NOVEMBER HARTTAAL DRIEDAAGSE: 25, 26 en 27 november 2021

Stel jezelf vragen dan volgen de antwoorden vanzelf

Laat alles wat er om je heen gebeurt maar even aan je voorbij gaan. Kom drie dagen naar Amsterdam Noord om al schrijvend je geest tot rust te brengen en je bewustzijn te verhogen.

Voor Happinez schreef ik over hoe het stellen van vragen je gaat helpen om dit te bereiken. Maar hoe werkt het precies? Wat ga je doen en hoe weet je welke vragen je het beste kunt stellen?

Tijdens de Harttaal Driedaagse legt Wies de methode uitgebreid uit, ga je zelf veel schrijven en ontvang je persoonlijke feedback. Om mee te doen heb je geen specifieke vooropleiding nodig, alleen de bereidheid om naar te luisteren en vragen te stellen.

Na deze drie dagen zul je merken dat je op een andere manier begint te denken. Je wordt je bewuster van je gedachten. Je ontdekt dat je een keuze hebt. Je hoeft je niet met iedere gedachte te identificeren, want jij bent de denker die het roer in handen heeft. Zo versterk je het vertrouwen in jezelf en kom je steeds dichter bij degene die je het liefst wil zijn.

donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 november

Waar: Hamerstraat 32, 1021 JW Amsterdam Noord

Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Tarief: € 315,- excl. 21% btw, inclusief uitgebreide vegetarische lunch, koffie, thee en alles wat je nodig hebt om te schrijven. (Onderwijsinstellingen en bedrijven kunnen je training vergoeden als onderdeel van trajecten die vallen onder persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld: ‘reflectie als tool’.)


Meld je aan of stuur een e-mail voor meer informatie naar: wies@harttaal.nl of bel Wies: 06-51802116 (spreek vooral een bericht in, dan belt Wies snel terug).