“Mijn beste dagen zijn de dagen waarop ik tijd vrij maak voor Harttaal. Tijdens het facilitatorprogramma gaf Wies mij op een zachte en vriendelijke manier feedback en bleef mij aanmoedigen te luisteren naar mijzelf,” zegt Mary Smit van Osch, Life coach en gecertificeerd financieel planner. Zij en Claudia Prins zijn de eersten in Nederland die als Harttaal facilitators aan de slag gaan. Claudia: “Hoe laat ik mij niet leiden door de emoties die ik voel, maar haal ik eerst even adem? Hoe neem ik afstand, beschouw ik en reageer ik rustig vanuit mijn eigen kracht? Dat is wat ik dankzij Harttaal/Proprioceptive Writing verder heb ontwikkeld . En als facilitator geef ik de kunst van Harttaal door aan anderen. Wat zij er vervolgens mee doen is natuurlijk aan hun, maar ik ben blij dat ik ze de kracht van Harttaal kan laten ervaren,” Claudia Prins, voorzitter landelijk Netwerk Brandweervrouwen bij Brandweer NL

Medio 2021start er een volgende training voor facilitators. Het is mogelijk om de eerste module van 12 weken te volgen en daarna te beslissen of je verder wil gaan. Heb je interesse en wil je meer weten? Stuur een bericht of bel mij: 06-51802116.