vrijdag 11 juni 2021
vrijdag 3 september 2021
vrijdag 29 oktober 2021

Zin om weer te schrijven? In het goede gezelschap van andere Harttaalschrijvers? Die al weten dat het vooral gaat om het luisteren naar jezelf. Er zijn drie datums om uit te kiezen. Voor 11 juni is er nog één plek. Dus als je snel kan beslissen, kom!

Natuurlijk ga je weer zoveel mogelijk Writes doen. Wie weet is er een bepaald onderwerp dat nu in je leven speelt en waar je verder op in wilt gaan. Of sta je voor een lastige keuze en wil je daarover nadenken. Ik geef zoals altijd feedback en we onderzoeken samen dat ongelooflijk boeiende fenomeen: ons bewustzijn.

(Alleen bestemd voor wie al eerder online een Harttaal training of 3-daagse workshop heeft gevolgd.)

• In verband met corona is het aantal deelnemers helaas beperkt.

Waar: Hamerstraat 32, 1021 JW Amsterdam Noord

Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Tarief: € 95,- (excl. 21% btw) (incl. alles wat je nodig hebt om te schrijven, koffie, thee en uitgebreide lunch)

Meedoen? Stuur een bericht naar: wies@harttaal.nl of bel Wies: 06-51802116