Natuurlijk zijn er ook weer Harttaal Zoomgroepen
Er starten verschillende groepen in januari en februari, zowel Engels- als Nederlandstalige. Tijdens de eerste uitgebreide sessie beginnen we gezamenlijk. Gedurende de week ben je ook zelf aan het  schrijven. Wekelijks schrijf je 3 à 4 Wries (teksten) waarvan je er eentje getikt en wel naar Wies stuurt. Zij reageert op jouw schrijven, zodat je gaat zien hoe je door Harttaal te beoefenen steeds meer over jezelf te weten komt.

Serie van 5 Harttaal zoomsessies

Nederlandstalig: dinsdag 26 januari, 2, 9, 16 en 23 februari

Engelstalig: donderdag 14, 21, 28 februari, 4 en 11 maart

Tijd: eerste sessie 14.00 – 16.30u. De 4 vervolgsessies: 14.00-15.30u

Tarief: € 300,- (excl. 21% btw)

Tijdens deze training leer je de basis van Harttaal. Je hoeft er geen ervaren schrijver voor te zijn (al hebben die er ook veel aan). Als je je vast in wil lezen (hoeft niet), dan is het boek Writing the Mind Alive van Linda Trichter Metcalf zeker een aanrader. Mocht je liever in het Nederlands lezen, dan is er de mini-cursus Harttaal die Wies voor het blad Flow schreef.

Voor de lessen ontvang je een Zoomlink (je hoeft zelf geen Zoom te hebben om deel te nemen).

Wil je meer weten of je opgeven stuur een e-mail naar wies@harttaal.nl of neem contact op met Wies: 06-51802116.