18-20 februari, de eerste 3-daagse van 2021

Dat schrijven ons  helpt om orde te scheppen in de chaos van het bestaan is onderzocht. Het helpt bij het verwerken van zowel grote als kleine traumatische ervaringen. Misschien heb je dit jaar veel meegemaakt en zou je er graag over schrijven, maar is de stap om daadwerkelijk te beginnen nog te groot.

Door naar een live Harttaalworkshop te komen, zul je merken hoe het schrijven je kan helpen om open te staan voor nieuwe inzichten. De aanwezigheid van anderen helpt om jouw persoonlijke ervaringen in een breder perspectief te plaatsen.

Je zult ontdekken hoe je op de eerste dag even moet wennen. Iets nieuws leren is altijd spannend en leuk tegelijk. Maar juist omdat je drie dagen hebt waarin je ongestoord kunt schrijven en je verder nergens anders mee bezig hoeft te zijn, kom je steeds meer te weten over de belangrijkste thema’s in jouw leven.

Voor Harttaal hoef je geen ervaren schrijver te zijn, je hebt er ook geen speciale vooropleiding voor nodig.

In verband met de coronamaatregelen is het aantal deelnemers beperkt.

Waar: Hamerstraat 32, 1021 JW Amsterdam Noord

Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Tarief: € 315,- (excl. btw) inclusief alles wat je nodig hebt: koffie, thee en uitgebreide lunch

Meld je aan of stuur een e-mail voor meer informatie naar: wies@harttaal.nl of bel Wies, zij vertelt je graag meer over Harttaal: 06-51802116