22, 23 en 24 april, 3-daagse schrijfworkshop in Harttaal studio

Misschien is het optimistisch, maar ik hoop dat we eind april weer samen kunnen schrijven in Amsterdam. Het is een grote ruimte. Iedereen heeft een eigen schrijftafel.  Er zijn maixmaal 5 deelnemers. Bij de live Harttaalworkshop zul je merken hoe het schrijven je kan helpen om open te staan voor nieuwe inzichten. De aanwezigheid van anderen stimuleert je om jouw persoonlijke ervaringen in een breder perspectief te plaatsen.

Harttaal is gebaseerd op Proprioceptive Writing, een bevrijdende schrijfmethode die in Amerika al meer dan 40 jaar wordt gebruikt. Het heeft velen geholpen bij zowel het verwerken van traumatische ervaringen als het vinden van hun schrijversstem. Juist omdat je drie dagen hebt waarin je ongestoord kunt schrijven en je verder nergens anders mee bezig hoeft te zijn, kom je steeds meer te weten over de belangrijkste thema’s in jouw leven.

Voor Harttaal hoef je geen ervaren schrijver te zijn, je hebt er ook geen speciale vooropleiding voor nodig.

In verband met de coronamaatregelen is het aantal deelnemers beperkt.

Waar: Hamerstraat 32, 1021 JW Amsterdam Noord

Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Tarief: € 315,- (excl. 21% btw) inclusief alles wat je nodig hebt: koffie, thee en uitgebreide lunch

Heb je behoefte aan meer informatie? Stuur een bericht naar: wies@harttaal.nl of bel Wies, zij vertelt je graag alles over Harttaal: 06-51802116

 

 

 

18-20 februari, de eerste 3-daagse van 2021

Dat schrijven ons  helpt om orde te scheppen in de chaos van het bestaan is onderzocht. Het helpt bij het verwerken van zowel grote als kleine traumatische ervaringen. Misschien heb je dit jaar veel meegemaakt en zou je er graag over schrijven, maar is de stap om daadwerkelijk te beginnen nog te groot.

Door naar een live Harttaalworkshop te komen,