Workshops

Harttaal Introductie Workshops  2019

donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 september

donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 november

Waar: Hamerstraat 32, 1021 JW Amsterdam Noord

Tijd: 10.00 – 16.00 uur (incl. lunch)

Kosten: 3-daagse workshop € 298,- inclusief lunch, koffie, thee en alles wat je nodig hebt om te schrijven. (bedragen zijn incl. 21% BTW voor particulieren, excl. 21% BTW voor bedrijven)

Meld je aan of mail voor meer informatie naar: wies@harttaal.nl of bel Wies: 06-51802116

 Tijdens deze workshop leer je de basis van de Harttaal methode. Je hebt er geen specifieke vooropleiding voor nodig.  Je hoeft er geen ervaren schrijver voor te zijn, al hebben die er ook veel aan. Je schrijft op wat je denkt en dat onderzoek je.

Deelnemers vragen vaak wat het verschil is met andere schrijfmethodes, zoals morning pages of thought flow. Bij Harttaal hou je je niet alleen bezig met expressie, maar al tijdens het schrijven ook met reflectie. Je geeft jezelf steeds meer informatie, zo ontstaat een nieuwe kijk op je eigen, vertrouwde verhaal. Je perspectief verdiept zich, je persoonlijke intelligentie ontwikkelt zich verder en verder.

Het is niet nodig om van tevoren een vraag of een onderwerp te hebben waar je over wilt schrijven – het mag wel. Waar het vooral om gaat is dat je in een rustige omgeving alle tijd neemt om te onderzoeken wat voor jou op dít moment belangrijk is.

Gaandeweg ontdek je steeds meer over jezelf, over hoe jouw gedachten je leven bepalen. Je gebruikt wat je schrijft om je leven te verrijken en antwoorden te vinden op vragen die je bezighouden.

Als je een Harttaal Introductie Workshop heb gevolgd, kun je je daarna opgeven voor Harttaal 2.0.

 

wies@harttaal.nl

06-51802116