De Harttaal introductie workshops

Posted by in Uncategorized

Vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 april

Donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 mei

Tijdens de introductie workshops leer je de basis van de Harttaal methode.  Je hebt er geen speciale vooropleiding voor nodig.

Op dag 1 legt Wies de Harttaal methode uitgebreid uit en daarna begin je meteen met schrijven. Er is tussendoor altijd ruimte om vragen te stellen, maar het belangrijkste is, zoals met alle nieuwe technieken die je leert, om het vooral te gaan doen. Wies gaat op ieders Schrijven/Write in en geeft aanwijzingen die je helpen om je vaardigheid met Harttaal verder te ontwikkelen.

Dag 2. Na een korte introductie, waarbij eventuele vragen die na de eerste dag bij je op zijn gekomen ook beantwoord worden, ga je schrijven. Je zult merken dat je er op deze tweede dag al sneller en makkelijker inkomt. De bedoeling is om zoveel mogelijk Writes te doen, waarbij Wies aan de hand van wat zich aandient ook meer zal uitleggen over de theorieën die de Harttaal methode ondersteunen.

Dag 3. Aan het einde van dag 2 kies je uit alles wat je hebt geschreven één Write, deze geef je aan Wies, zodat zij daar op de derde dag verder op in kan gaan. Op deze manier krijg je nog meer inzicht in hoe je Harttaal heel gericht kunt gebruiken om bepaalde onderwerpen in je leven te onderzoeken.

Deelnemers vragen vaak wat het verschil is met andere schrijfmethodes, zoals morning pages of thought flow. Bij Harttaal hou je je niet alleen bezig met expressie, maar al tijdens het schrijven ook met reflectie. Je geeft jezelf steeds meer informatie, zo ontstaat een nieuwe kijk op je eigen, vertrouwde verhaal. Je perspectief verdiept zich, je persoonlijke intelligentie ontwikkelt zich verder en verder.

Kosten

3-daagse workshop € 298,-, 2-daagse € 210,- inclusief lunch, koffie, thee en alles wat je nodig hebt om te schrijven en een eenmalige vervolg Skype sessie. Alle informatie over deze sessie ontvang je op de laatste dag van je workshop. (de bedragen zijn inclusief 21% BTW voor particulieren, exclusief 21% BTW voor bedrijven)

Locatie

Hamerstraat 32
1032 LP Amsterdam

Meld je aan door een mail te sturen naar wies@harttaal.nl of bel haar: 0031 (0)651802116.  En natuurlijk kun je ook altijd eerst om meer informatie vragen.