Blijf in Amsterdam

Posted by in Uncategorized

Als je wat verder weg woont, is het zeker fijn om één of twee nachten in Amsterdam of in de omgeving van de stad te overnachten. Misschien heb je vrienden in de buurt wonen, en anders zijn er natuurlijk verschillende mogelijkheden, afhankelijk van je budget en voorkeur.

Wat betreft de overnachtingen hieronder een aantal suggesties. De prijzen kunnen per seizoen erg verschillen en het is zeker de moeite waard om op booking.com te kijken voor eventuele aanbiedingen. Door de komst van de metro is de verbinding tussen de Hamerstraat in Amsterdam Noord, waar wij aan het schrijven zijn, en het centrum van Amsterdam heel makkelijk geworden.
https://www.lloyd.nl/ ligt vlakbij het IJ, je pakt zo de pont naar Amsterdam Noord.
https://hotelvnesplein.nl/en/ ligt midden in het centrum, met gezellig restaurant
https://hotelcornelisz.nl/en/hotel-cornelisz-en ligt in rustiger deel van Amsterdam vlakbij de grote musea (Stedelijk Museum, Rijksmuseum, Van Gogh museum) en  luxe P.C. Hooftstraat
http://www.hiltonhotels.com/nl_NL/nederland/doubletree-by-hilton-hotel-amsterdam-ndsm-wharf een Hilton hotel op het hippe en nog minder door toeristen ontdekte NDSM eiland in Amsterdam Noord.
Je kunt altijd bij Airbnb kijken en informatie opvragen. Mocht je met de auto komen dan kun je natuurlijk ook in kleinere plaatsen als Abcoude of Monnickendam kijken die vrij dichtbij Amsterdam liggen.