Gratis Online Sessie

Posted by in Uncategorized

Wie een 2- of 3-daagse Harttaal workshop volgt krijgt daar een gratis online sessie bij die een paar weken later plaatsvindt. Zodat je eventuele vragen die thuis op zijn gekomen aan mij kunt stellen. We hebben contact via Skype. Als je nog geen ervaring hebt met Skype en je afvraagt hoe het werkt is dit een handig instructie filmpje. Mocht je wel al Skypen dan hoef je mij alleen je Skypenaam te laten weten. In overleg kunnen we ook kiezen voor Zoom. Ik heb het zelf nog niet gebruikt, maar hoor er goede verhalen over. Zodra alle deelnemers van deze Harttaal online sessie bekend zijn, maken we een plan en kunnen we eventueel een kort testgesprek voeren.

Tijdens ons gesprek zal ik ook meer vertellen over hoe je online verder kunt met Harttaal. In het kort komt het er op neer dat je thuis schrijft en mij een getikte versie stuurt van één Write die je zelf kiest. Vervolgens hebben we contact via Skype of een ander online netwerk. Je kan dit individueel doen of in een groep. Wil je nu al meer weten of je opgeven voor 2019 mail naar wies@harttaal.nl.