Vind je schrijfritme met Harttaal 2.0

Posted by in Uncategorized

 Kom naar de Harttaal 2.0 workshops op vrijdag 17 mei, vrijdag 14 juni, donderdag 19 september, vrijdag 29 november

Harttaal 2.0
Jouw schrijfritme

Alles wat je voor het eerst doet, of dat nou schrijven is met Harttaal of ashtanga yoga, vraagt om oefening, zo raak je er vertrouwd mee en ontwikkel je een eigen ritme. Harttaal 2.0 helpt je daarbij. En om nog verder te komen bied ik sinds kort ook een Harttaal Faciltator opleiding aan in samenwerking met de Amerikaanse  Proprioceptive Writing faculteit in Amerika, zodat er steeds meer mogelijkheden in Nederland zijn om met Harttaal te schrijven. Als facilitator kun je zelf schrijfsessies organiseren – individueel, in kleine groepen of voor organisaties. Het traint je in hoe je programma’s op kunt zetten en sessie’s  kunt leiden, geeft inzicht in wat wel en juist niet de bedoeling is van deze schrijfmethode en last but not least  stimuleert het je eigen bewustzijn.

Nadat je een Harttaal introductie workshop hebt afgerond, kun je verder met Harttaal 2.0. Daarbij heb je de mogelijkheid om eerder geschreven Writes van tevoren aan mij te sturen, zodat we het daar over kunnen hebben. Dit werkt het beste als je er thuis minimaal drie doet, er vervolgens eentje uitkiest, deze typt (niet tijdens het tikken stiekem iets veranderen, ik weet dat die verleiding er soms is, had ik zelf in het begin ook) en die vervolgens naar mij mailt. Deze manier van werken bereid je ook voor op het volgen van de Harttaal Facilitator Opleiding, mocht je daar belangstelling voor hebben, laat het mij weten: wies@harttaal.nl of 06-51802116.

Praktische informatie Harttaal 2.0

Tijd:
10.00 – 16.30 uur
Locatie:
Hamerstraat 32
1032 LP Amsterdam
Kosten:
Per workshop € 105,–

Opgeven Harttaal 2.0